Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Financiering
  4.  | Betalen uw klanten te laat of niet

Betalen uw klanten te laat of niet

Veel ondernemers hebben te maken met debiteuren die te laat of zelfs niet de facturen betalen. Dit kost u tijd en energie wat u liever steekt in uw onderneming. Ook beperkt dit uw liquiditeit waardoor u mogelijk zelf in de problemen komt want u wil zelf wel uw facturen en personeel op tijd betalen. Factoring kan voor u een oplossing zijn, hierbij neemt de factoringmaatschappij uw debiteurenbeheer over en betaald uw vordering minus kosten binnen 48 uur of soms 24 uur direct uit. Zo beschikt u altijd snel over cash geld en bent u verzekerd dat uw organisatie geen risico loopt van traag of niet betalende debiteuren.

Wilt u ook minder debiteuren risico en verzekerd zijn van uw geldstroom informeer dan naar de mogelijkheden en vul onderstaand aanvraagformulier in. En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier financieren
Vul hier uw gegevens in voor het aanvragen van een financiering via Wij Financieren, de financieringsspecialist voor ondernemer en particulieren. Vul hier het aanvraagformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd.
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.