Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Financiering
  4.  | Voldoende dekking maar weinig cash binnen uw bedrijf

Voldoende dekking maar weinig cash binnen uw bedrijf

Veel ondernemers hebben na de financiële crisis zoveel mogelijk leningen op hun vastgoed of overige bezittingen ingelost en investeringen zijn betaald vanuit het eigen vermogen. De financiële balans van diverse ondernemingen is hierdoor sterk verbeterd en de financiële kosten zijn drastisch verlaagd. Maar gezien de huidige tijd, de Corona crisis, is cash binnen uw onderneming van groot belang. De lage rente en voldoende dekking van uw bezittingen biedt voldoende mogelijkheden om te denken aan sale lease back constructies.

Heeft u ook behoefte aan direct geld op de bank en hiermee sterker te staan tijdens en na de crisis?

Informeer dan naar de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen om direct cash in uw onderneming te genereren. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier financieren
Vul hier uw gegevens in voor het aanvragen van een financiering via Wij Financieren, de financieringsspecialist voor ondernemer en particulieren. Vul hier het aanvraagformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd.
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.