Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Hypotheken
  4.  | (Startende) Ondernemer en geen hypotheek krijgen

(Startende) Ondernemer en geen hypotheek krijgen

Diverse financiële instellingen verstrekken sneller hypotheken aan mensen die werken in een loondienstverband dan aan ondernemers. Toch biedt het ondernemerschap vaak meer zekerheid dan een loondienstverband. Ondernemers werken doorgaans harder dan personen in loondienstverband en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om aan hun verplichtingen te voldoen. Wij werken samen met verschillende financiers die het wel mogelijk maken en belangrijk vinden om hypotheek te verstrekken aan ondernemers, zodat u ook een woning kan kopen. Naast het vinden van financiers kijken wij ook wat verstandig is, en welke vaste lasten u kunt dragen als het een keer tegen zit.

Wilt u een bedrijfspand kopen of wonen en werken combineren vanuit één locatie? Ook hiervoor hebben we speciale hypotheken, deze hypotheken stellen u in staat om uw wens te realiseren.

Bent u nog geen drie jaar actief als zelfstandig ondernemer? Maar er is een aantoonbare groeipotentie, dan zijn dit voor ons voldoende aanknopingspunten om een hypotheek te krijgen. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Wij zijn volledig onafhankelijk en u krijgt een hypotheek welke goed bij u past met flexibele voorwaarden.

* Voor hypotheken werkt Wij Financieren samen met Bliss Hypotheek Adviseurs

Wilt u meer weten vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier hypotheek
Vraag onafhankelijke hypotheek berekening aan. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.