Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Investeren
  4.  | Bedrijfsaankoop MBI

Bedrijfsaankoop MBI

Ondernemers met ambitie, kennis, expertise en een goed onderbouwd businessplan zijn bij ons altijd welkom. Na een gedegen screening beoordelen wij of hun overnameplan of Buy in positief is om aan potentiële investeerders te presenteren. Onder strikte geheimhouding ontvangen investeerders een beknopte brochure. Geïnteresseerde investeerders kunnen alle stukken opvragen om zelf te beoordelen of en hoe ze willen investeren. Een aandelenbelang kan behoren tot de mogelijkheden.

Bent u als investeerder geïnteresseerd in ondernemers met ambitie die een bedrijf willen kopen of een Management Buy In willen doen? U bent vermogend en hebt minimaal 100.000 euro vrij aan liquide middelen om te investeren vul dan het investeerdersformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel naar 06-33961084 voor het maken van een afspraak. Geheimhouding is vanzelfsprekend.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier Investeren en Minder belasting betalen over uw spaargeld
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.