Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Investeren
  4.  | Investeren in een snelgroeiende ondernemer

Investeren in een snelgroeiende ondernemer

Veel groeiende ondernemers zijn op zoek naar een groeifinanciering voor hun onderneming. Maar geld is slechts een middel om een doel te bereiken. Daarnaast moet er voldoende kennis- en expertise voor handen zijn om zorgvuldig te groeien.

U als investeerder of Business Angel kan een cruciale rol spelen om groeiondernemers bij te staan met een investering van minimaal 100.000 euro en bovenal met kennisdeling en het openstellen van uw netwerk. Door samen te werken kan een onderneming gepast groeien, worden risico’s beperkt en houdt u de vinger aan de pols betreft uw investering. Veel investeerders zijn enthousiast om kennis te delen, de helicopterview te houden maar met name om weer betrokken te zijn als ondernemer en te blijven ontwikkelen ondanks uw vele hobby’s en mogelijk pensioengerechtigde leeftijd.

Wilt u meer weten en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan het investeerdersformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier Investeren en Minder belasting betalen over uw spaargeld
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.