Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Investeren
  4.  | Investeren met eerste hypothecaire zekerheid

Investeren met eerste hypothecaire zekerheid

Bent u vermogend en beschikt u over voldoende liquide middelen?  Wilt u een veilig en aantrekkelijk rendement? Dan is het financieren van zakelijke hypotheken aan ondernemers absoluut iets voor u. Het vastgoed dient als onderpand en u krijgt het eerste recht van hypotheek op dit pand.

Voorafgaand vindt een uitgebreide screening plaats van de ondernemer, de ondernemer heeft een substantieel bedrag ingebracht, er is een aantoonbare overwaarde ten opzichte van de WOZ-waarde of er ligt een recent taxatierapport (niet ouder dan 3 maanden). De ondernemer tekent altijd in privé mee.

Als investeerder leent u minimaal 100.000 euro uit aan een ondernemer, hiervoor krijgt u een aantrekkelijke rentevergoeding van minimaal 4.5% tot maximaal 6,5% en het eerste hypotheekrecht op het pand.

Er is altijd maar één investeerder op één hypotheekakte zodat de hypotheekakte alleen op uw naam staat. U sluit als investeerder via een notaris een één-op-één geldleningsovereenkomst met hypotheekakte en de wettelijke waarborgen. Wij regelen de administratie en begeleiden het gehele proces.

Wilt u meer weten en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan het investeerdersformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier Investeren en Minder belasting betalen over uw spaargeld
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.