Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Lease
  4.  | Bedrijf of personenauto leasen

Bedrijf of personenauto leasen

Als ondernemer of startende ondernemer weet u dat kosten en investeringen voor de baat uit gaan. Zeker als startende ondernemer is het van essentieel belang om de opstartkosten zo laag mogelijk te houden. Het is namelijk al moeilijk genoeg om als starter of bestaande ondernemer financiering aan te trekken voor het doen van investeringen. Zonder bedrijf- of personenauto is het lastig als ondernemer om klanten te bezoeken, opdrachten te krijgen en binnengehaalde opdrachten uit te voeren. Met uw bedrijf-of personenauto auto straalt u uit wie u bent en waarvoor u staat als ondernemer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een auto aan te schaffen maar vandaag de dag is er een tweede oplossing; leasen. Veel ondernemers kiezen ervoor om een nieuwe auto te leasen, het leasen van een occasion personen of bedrijfswagen is in de meeste gevallen veel goedkoper. Het leasen van een bijvoorbeeld 2 jaar oude auto is aanzienlijk goedkoper dan het leasen van een nieuwe auto. Dit komt omdat het voertuig een gedeelte van zijn waarde heeft verloren. U leent dus een veel lager bedrag wat resulteert in lagere maandtermijnen.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier lease
Vul hier uw gegevens in voor het aanvragen van een vrijblijvende financial leaseofferte via Wij Financieren, de lease intermediair voor operationele en financiële leaseauto’s. Vul hier het aanvraag formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd.
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.