Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Lease
  4.  | Bedrijfsmiddelen

Bedrijfsmiddelen

Financial lease of zakelijke lease biedt vele voordelen voor u als MKB-ondernemer of ZZP ‘er. Als ondernemer of ZZP’er is het kopen van bedrijfsmiddelen een computer of kantoor inventaris een flinke uitgave maar essentieel om zaken te doen. Door gebruik te maken van het leasen van deze bedrijfsmiddelen behoudt u financiële ruimte binnen de onderneming en kunt u direct beschikken over uw nieuwe computers en meubilair. U betaalt de investering in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van de auto bent. Simpel, Snel en biedt u een comfortabele positie zodat u verder kunt met ondernemen. Omdat u economisch eigenaar bent van de bedrijfsmiddelen, profiteer u wel van meerdere voordelen. Waaronder ook fiscale.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier lease
Vul hier uw gegevens in voor het aanvragen van een vrijblijvende financial leaseofferte via Wij Financieren, de lease intermediair voor operationele en financiële leaseauto’s. Vul hier het aanvraag formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd.
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.