1. Home
  2.  » 
  3. Particuliere hypotheek
  4.  » Eerste woning kopen

Eerste woning kopen

Als starter op de woningmarkt kan het best lastig zijn om een geschikte woning te vinden. Het aanbod voor zowel huur als koop is schaars en snelheid is geboden. Ga daarom goed beslagen ten ijs de markt op: weet vooraf wat je kan en wat je mogelijkheden zijn.

Hypotheken zijn ingewikkeld. Er zijn allerlei zaken waar je rekening mee moet houden, zoals belastingregels, de persoonlijke situatie en de eisen van een hypotheekverstrekker. Wij Financieren kijkt wat er mogelijk is voordat jij op zoek gaat naar een huis.

Meer mogelijk dan je denkt

Denk je dat kopen (nog) niet tot jouw mogelijkheden behoort? Onze hypotheekadviseurs nemen je, in begrijpelijke taal, mee in de wondere wereld van hypotheken. We gaan verder dan een online max-te-lenen tool en kijken echt naar jouw situatie. En we geven jou een persoonlijk Ik-koop-wel-een-huis plan om je startpositie op de markt te verbeteren.

Een DUO-lening, een private leaseauto, een tijdelijk contract, uitzendwerk of ZZP-er? Het heeft gevolgen voor je hypotheekmogelijkheden, maar het is zeker niet onmogelijk.

Meer mogelijk in 2021

Per 1 januari 2021 zijn er nieuwe regelingen die voor starters interessant kunnen zijn, zoals de Starterslening van een gemeente. Maar ook een DUO-lening die minder zwaar meetelt, een vrijstelling voor de overdrachtsbelasting of een 2e inkomen dat extra meetelt. Heb je in 2020 een berekening gemaakt? Dan is het goed mogelijk dat door deze regelingen je droomwoning in 2021 wel binnen handbereik ligt! Meer weten? Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

Voor particuliere Woninghypotheken werkt Wij Financieren samen met FiFin Hypotheken & Verzekeringen

Wij Financieren werkt samen met FiFin Hypotheken & Verzekeringen. Zij hebben een enorme ervaring op het gebied van hypotheken voor zowel woningen, appartementen, studentenhuisvesting en recreatiewoningen.

Meer weten?

Maak een afspraak met Fifin@wijfinancieren.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Een gesprek kan op ons kantoor aan de Albert Joachimikade 33 H in Goes, maar ook online.