1. Home
  2.  » 
  3. Particuliere hypotheek
  4.  » Verbouwen of verduurzamen

Verbouwen of verduurzamen

Verbouwen

Een nieuwe keuken of toch die uitbouw? Financieren voor het verbeteren of vergroten van je woning is mogelijk. Of je alles kunt financieren is helemaal afhankelijk van je persoonlijke situatie en je verbouwplannen. Over het algemeen wordt de financiering voor de verbouwing apart gezet in een bouwdepot. De rekeningen voor de verbouwing betaal je uit dit depot.

Verduurzamen

Verduurzamen, energie besparen: het zijn hot items in de woningmarkt en in de politiek. Ook de hypotheekverstrekkers springen in op deze trend met extra mogelijkheden voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatie van dak, vloer of muur, (extra) isolerende beglazing of kozijnen, zonnepanelen of warmtepomp.

Zowel voor je bestaande woning of je aan te kopen woning kunnen energiebesparende maatregelen meegefinancierd worden. Vaak zijn deze besparingen waarde verhogend voor de woning en is volledig financieren mogelijk. Door de energiebesparing verlaag je ook nog eens je maandlasten!

Wil je meer weten neem contact op met FiFin Hypotheken & Verzekeringen om je mogelijkheden te bespreken.

Voor particuliere woning Hypotheken werkt Wij Financieren samen met FiFin Hypotheken & Verzekeringen

Wij Financieren werkt samen met FiFin Hypotheken & Verzekeringen. Zij hebben een enorme ervaring op het gebied van hypotheken voor zowel woningen, appartementen, studentenhuisvesting en recreatiewoningen.

Meer weten?

Maak een afspraak met Fifin@wijfinancieren.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Een gesprek kan op ons kantoor aan de Albert Joachimikade 33 H in Goes, maar ook online.