Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Spoed
  4.  | Bedrijf overnemen of inkopen in een onderneming

Bedrijf overnemen of inkopen in een onderneming

Een mooie kans om uw huidige onderneming uit te breiden, of wilt u een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan door een Management Buy In of een bestaande onderneming over te nemen. Mogelijk is uw eigen vermogen of spaargeld onvoldoende om deze stap te bereiken. Een goede voorbereiding, waaronder de medewerking van uw partner, een onderbouwde prognose, degelijke kostenexploitatie, visie, strategie en de gebruikelijke Due Dilligence beperken de risico’s bij een overname. Ook de geschatte waarde van het bedrijf en een onderbouwde vraagprijs zijn noodzakelijk voor het aanvragen van een financiering.

Het tijdig inschakelen van een ervaren adviseur voorkomt tijdverlies, het betalen van een te hoge vraagprijs en het mislukken van de financieringsaanvraag. Heeft u plannen om u zelf in te kopen of een bedrijf over te nemen neem dan direct contact met ons op en vul het onderstaande aanvraagformulier in.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier spoed
Vul hier uw gegevens in voor het indienen van een spoedaanvraag via Wij Financieren, de ondernemers-adviesdesk voor MKB-ondernemers. En wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd. Of bel naar 06-33961084
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.