Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Spoed
  4.  | Door uw bank overgeboekt naar bijzonder beheer

Door uw bank overgeboekt naar bijzonder beheer

Soms zit het tegen met ondernemen, door externe factoren of complete overmacht verliest u als ondernemer de visie en controle over uw onderneming. Op dat moment verwacht u steun van uw bank maar deze boekt u zonder pardon over naar bijzonder beheer en u gaat als klap op de vuurpijl nog meer rente betalen. Onbegrijpelijk! Dan sluipt de gedachte binnen: “voor wie doe ik het eigenlijk en wil ik op deze manier wel blijven ondernemen?

Heel herkenbaar en veel collega-ondernemers delen uw gevoel. Met nieuwe inzichten, kennis en expertise kunnen er afspraken gemaakt worden met uw bank en-of financiers.  Hierdoor kunnen we uw onderneming weer op de rails krijgen en een positieve toekomst tegemoet gaan. U bent zeker niet de enige die tegenslagen heeft en daardoor de moed lijkt te verliezen.

Wilt u met spoed iemand spreken vul direct het onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier spoed
Vul hier uw gegevens in voor het indienen van een spoedaanvraag via Wij Financieren, de ondernemers-adviesdesk voor MKB-ondernemers. En wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd. Of bel naar 06-33961084
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.