Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Spoed
  4.  | Iemand die de financiering wel regelt

Iemand die de financiering wel regelt

De laatste jaren is het financieringslandschap sterk verandert. De meeste banken maken een terugtrekkende beweging voor het financieren van MKB-bedrijven. Hierdoor zijn er meerdere aanbieders op de markt gekomen met flexibelere en op maat gemaakte voorwaarden. Het kan zijn dat de rente iets hoger ligt maar door gunstigere voorwaarden betaalt u op de lange termijn minder kosten. Onze adviseurs regelen voor u de juiste financiering tegen de meest gunstige voorwaarden. Zij zijn uitstekend op de hoogte welke financieringsmogelijkheden er zijn, en welke het beste bij u past.

Ook combineren we verschillende soorten financieringen en regisseren wij voor u de mogelijkheden gecombineerd met de te maken afspraken en verplichtingen. We noemen dit ook wel stapelfinancieringen. Zo verzorgen wij een complete op maat gemaakte financiering voor u en uw onderneming.

Dit kunnen wij aanbieden omdat we gebouwd hebben aan een jarenlange intensieve relatie met Nederlandse en buitenlandse investeerders en overige financieringspartijen waaronder ook bancaire instellingen.

Wilt u een financieringsregisseur welke voor u het belangrijke voorwerk doet om uw financiering wel mogelijk te maken vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier spoed
Vul hier uw gegevens in voor het indienen van een spoedaanvraag via Wij Financieren, de ondernemers-adviesdesk voor MKB-ondernemers. En wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd. Of bel naar 06-33961084
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.