Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  | 
  3. Spoed
  4.  | Klankborden en samen een beslissing nemen

Klankborden en samen een beslissing nemen

“Voorkomen is beter dan genezen” een mooi gezegde waar wij als ondernemers meteen denken “makkelijker gezegd dan gedaan”. Zeker om te ondernemen in een steeds snellere, veranderende wereld waarbij de gestelde eisen en de lat steeds hoger komt te liggen. Het is een onmogelijke opgave geworden om als ondernemer of manager alle ballen in de lucht te houden en tevens oog te houden op uw organisatie en klanten. Steeds meer collega ondernemers van u willen klankborden, iemand om mee te sparren en iemand die u weer inzicht geeft. Uw accountant kan prima optellen, aftrekken, achteraf vertellen hoe het anders moet en tot slot zeggen dat u de ondernemer bent en verantwoordelijk bent.

Maar u staat aan het roer en moet continu beslissingen nemen, personeel aannemen of ontslaan, investeringen doen, omzetten vasthouden of laten groeien. Als u op zoek bent naar iemand waarmee u wil klankborden, welke opnieuw structuur brengt in uw organisatie en processen optimaliseert neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn en denken als een ondernemer, zijn flexibel, houden van waarde toevoegen, zijn positief kritisch, zorgen voor resultaat en ook in het weekend bereikbaar.

Wilt u meer weten en/of vrijblijvend kennismaken vul het onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij gaan een stap verder dan anderen, we denken graag met u mee en delen onze ideeën en expertise. Wij kijken hoe we financieringen wel kunnen regelen!

Aanvraagformulier spoed
Vul hier uw gegevens in voor het indienen van een spoedaanvraag via Wij Financieren, de ondernemers-adviesdesk voor MKB-ondernemers. En wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Bedankt voor uw tijd. Of bel naar 06-33961084
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.