1. Home
  2.  » Wij

Wij

  • Wij Financieren gaat net een stap verder met het regelen van vastgoedfinancieringen. Wij verzorgen de financierings- en investeringsaanvraag van start tot finish. We denken zowel met de financier als de investeerder graag mee, delen onze ideeën en expertise en kijken hoe we dingen wel kunnen regelen. Volledige ontzorging voor alle klanten.
  • Wij werken met talentvolle, gekwalificeerde specialisten binnen ons team en een enorm netwerk aan partners. Hiermee kunnen we u voorzien van goed onderbouwde adviezen en dragen bij tot het voor u gewenste resultaat. Onze adviseurs genieten permanente educatie en worden voortdurend bijgeschoold over de ontwikkelingen in de (financiële) markt, zoals nieuwe producten en belastingwetgeving. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig en up-to-date advies. Alle adviseurs zijn voor bestaande klanten ook bereikbaar in het weekend zodat spoedeisende zaken direct worden aangepakt.
  • Bent u nog geen klant en wilt u meer weten over onze mogelijkheden gebruik dan ons aanmeldformulier, zodat we de juiste contactgegevens en informatie hebben om u terug te bellen op een door u gewenst tijdstip. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op uitgezonderd weekenden en zon- en feestdagen.
  • Wilt u telefonisch contact opnemen bel dan naar +31 85 00 41 124.
  • Wij Financieren wordt vertegenwoordigd door Albert Besuyen. Een zeer ervaren ondernemer op het gebied van financieren, vastgoed, en actief netwerken.